Μυλωνάκης για βανδαλισμούς στο 3ο Λύκειο: Προφανώς κάναμε αυτό που πρέπει αλλά να επισημάνουμε και κάτι

Στους βανδαλισμούς που έλαβαν χώρα το Πάσχα στο προαύλιο του 3ου Λυκείου Αγίας Παρασκευής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Μυλωνάκης σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Δυστυχώς για άλλη μία φορά ήρθαμε αντιμέτωποι με  βανδαλισμούς σε προαύλιο σχολείου και συγκεκριμένα στο 3ο Λύκειο και με αφορμή αυτό το δυσάρεστο γεγονός αλλά και κάποιες αναρτήσεις στελεχών της αντιπολίτευσης σχετικά με αυτό καθ΄αυτό το περιστατικό αλλά και γενικότερα για ζητήματα ασφάλειας, θα μου επιτρέψετε να επισημάνω τα εξής. Σε ότι αφορά στο προαύλιο του 3ου Λυκείου, επειδή είδα και κάποιες φωτογραφίες πώς «δήθεν» μας παραδόθηκε να διευκρινίσω πως προφανώς και δεν το παραλάβαμε στην κατάσταση που δείχνουν οι φωτογραφίες, αλλά με αρκετές φθορές, λόγω της παρόδου του χρόνου. Επίσης είναι κοινώς γνωστό πως στο συγκεκριμένο σχολείο δυστυχώς σχεδόν κάθε Πάσχα, σημειώνονται ανάλογα περιστατικά.

Και συνεχίζει:

Προφανώς κάναμε και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Ο χώρος καθαρίστηκε και πλύθηκε από την υπηρεσία καθαριότητας και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας τις επόμενες μέρες μετά το συμβάν, προχώρησε σε σχετική αυτοψία για να δούμε την έκταση των ζημιών και όπως σε κάθε ανάλογη περίπτωση, θα προχωρήσουμε στην αποκατάστασή τους.  Ωστόσο θέλω να επαναλάβω πως δεν θα δείξουμε την παραμικρή ανοχή σε φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς και ως Δήμος θα κάνουμε ότι μπορούμε για να θωρακίσουμε καλύτερα την πόλη μας. Σε αυτό το πλαίσιο από χθες το βράδυ ξεκίνησε να λειτουργεί το ειδικό drone που θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη ασφάλεια της πόλης μας. Μία πρακτική που ακολουθείται από πολλούς Δήμους πλέον, με πολύ καλά αποτελέσματα και πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ. Η απάντηση μου λοιπόν σε όλους αυτούς που για άλλη μία φορά λαϊκίζουν για λόγους εντυπώσεων, πετώντας όπως το συνηθίζουν «λάσπη» στον ανεμιστήρα, είναι πως εμείς, δεν θα αφήσουμε την πόλη μας ανοχύρωτη. Τελεία και παύλα.

Νεότερη Παλαιότερη