Πραγματικά καλά νέα για το κολυμβητήριο: Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε την προγραμματική σύμβαση για την αποπεράτωση του έργου

Εγκρίθηκε νωρίτερα σήμερα κατά τη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής η σύναψη και οι όροι της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» προϋπολογισμού 4.997.383,47€ και ορισμός μελών Περιφερειακού Συμβουλίου για τη συμμετοχή τους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

Πλέον η σκυτάλη περνά στο Δήμο Αγίας Παρασκευής ο οποίος προχωρά άμεσα στην αντίστοιχη έγκριση της προγραμματικής σύμβασης την προσεχή Τετάρτη κατά την επόμενη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Ως εκ τούτου ανοίγει πλέον πραγματικά ο δρόμος για την αποπεράτωση του δημοτικού κολυμβητηρίου αφού:

✅η Δημοτική Αρχή διευθέτησε όλα τα προβλήματα που αφορούσαν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς με το Κτηματολόγιο αλλά δεν είχαν επιλυθεί τα προηγούμενα χρόνια με αποτέλεσμα να μην μπορούσε να εκδοθεί οικοδομική άδεια

✅εξασφαλίστηκε η πλήρης χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δε χρειάζεται να δανειστεί ή να ψάχνει να βρει χρήματα.

Νεότερη Παλαιότερη