Κάλεσμα από το Δήμο Αγίας Παρασκευής για συμμετοχή στη Μικτή Χορωδία

Περιμένουμε με αγάπη, νέες & νέους, φίλες & φίλους, της μουσικής και του χορωδιακού τραγουδιού να συμπληρώσουν την οικογένεια της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Όσοι & όσες ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε πρόβες της χορωδίας τις Πέμπτες 10, 17, 24, 31 Οκτωβρίου 20:00-21:00, στο Αμφιθέατρο του ΕΝΕΕΓΥΛ, στο Κοντόπευκο, Πίνδου & Δερβενακίων, είσοδος στην Πίνδου.

Φέτος, αλλάζει ο τρόπος επιλογής. Πρώτα παρακολουθείτε και εφ' όσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε, γίνεται ακρόαση και αξιολόγησή σας.

Πέμπτη 10, 17, 24, 31 Οκτωβρίου
20:00 – 21:00
Αμφιθέατρο ΕΝΕΕΓΥΛ, (Πίνδου & Δερβενακίων, Κοντόπευκο)

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Μικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής HΜΟΤΙKO OOEIO AFIAE TIAPAIHEYME 1993 Περιμένουμε με αγάπη, νέες & νέους, φίλες & φίλους, της μουσικής και του χορωδιακού τραγουδιού να συμπληρώσουν την οικογένεια της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Όσοι & όσες ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε πρόβες της χορωδίας τις Πέμπτες 10, ,24, 31 Οκτωβρίου 20:00-21:00 στο Αμφιθέατρο του ENEErYA, Υл, στο Κοντόπευκο, Πίνδου & Δερβενακίων, είσοδος στην Πίνδου. Φέτος, αλλάζει τρόπος επιλογής. Πρώτα παρακολουθείτε και εφ' όσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε, γίνεται η ακρόαση και αξιολόγησή σας. Μαέστρος Χρήστος Κουτσονίκας agiaparaskevi.gr"

Νεότερη Παλαιότερη