Νίκες για όλα τα τμήματα του ΓΣΑΠ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Η πρώτη νίκη που πετύχαμε στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, πέρα από την αναμφισβήτητη βαθμολογική, έχει και μεγάλη ψυχολογική σημασία. Έδειξε ότι η ομάδα μας μπορεί να έχει μία καλή πορεία και να αποτελέσει έναν υπολογίσιμο αντίπαλο για κάθε άλλη ομάδα του ομίλου μας. Από τις παρουσίες που σημειώσαμε στην κερκίδα ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και επικεφαλής της παράταξης ΝΙΚΗ, καθώς και η κ. Άννυ Κωνσταντινίδου, υπεύθυνη για το μπάσκετ γυναικών της ΕΟΚ, από τις μεγαλύτερες μπασκετμπολίστριες της χώρας μας, γνωστή και ως «θηλυκός Γκάλης». Τους ευχαριστούμε! Σημαντικό επίσης γεγονός ότι τον αγώνα των γυναικών παρακολούθησαν αθλήτριες των ακαδημιών μας στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Βολών που διεξήχθη στο ημίχρονο.  

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Πέρα από την νίκη των κοριτσιών μας που επιτεύχθηκε επί ενός ισχυρού αντιπάλου εκτός έδρας, χαιρετίζουμε την επιστροφή της Μιλένας Λάσκαρη σε αγωνιστική δράση(και τι δράση!) μετά τον σοβαρό τραυματισμό της σχεδόν ένα χρόνο πριν. Καλή συνέχεια σε όλες!

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Oι κορασίδες μας συνέχισαν με νίκη και στην 3η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ. Μπράβο στα κορίτσια!

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΣΑΠ- ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 53-47 (17-18. 09-08, 18-11, 09-10)

Διαιτητές: Γκαραβάλλος- Κοκκόσης

Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα μας με νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου, μιας ομάδας που χτίστηκε από έμπειρες παίκτριες και μεγάλες φιλοδοξίες. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα  και είχαμε καλές συνεργασίες. Εμφάνιση απόλυτα επιτυχημένη και με προοπτικές , όταν η ομάδα μας θα παίζει πλήρης. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ σε όλη την διάρκειά του. Στο γ δεκάλεπτο η ομάδα μας πήρε μία διαφορά, την οποία κατάφερε να διατηρήσει μέχρι το τέλος του αγώνα. Σημαντική στιγμή του αγώνα το πρώτο καλάθι που πέτυχε η νεάνιδά μας Ζωή Αγριογιάννη στην πρώτη συμμετοχή της στην ομάδα γυναικών, πράγμα που είχε πετύχει και η νεάνιδά μας Αθηνά Αραβανή στην πρώτη της επίσης συμμετοχή στον αγώνα με την Δάφνη για το κύπελλο στις 14/9(παράλειψή μας που δεν το επισημάναμε στο δελτίο τύπου εκείνου του αγώνα). Τον επόμενο αγώνα η ομάδα μας θα δώσει την Κυριακή 13/10 με τον νεοφώτιστο ΑΟ Βάρης στο γήπεδό του.

ΓΣΑΠ (Κούτσης, Στρατής) Ακρίβου 16, Γαβαλά 4, Κατσιμάρδου 4, Καίσαρη 8, Θεοδωρομανωλάκη 5(1), Καλαντζή 3(1), Σπυρίδωνος 7(1), Πολιτοπούλου 4, Τοπάλη, Αγριογιάννη 2, Σακουλάκη, Αραβανή.

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Ζέρβα): Χελιώτη 8, Σιδηροπούλου, Κοτσιάφτη 4, Παπαμαρκάκη 15(3), Τσιλιμπάρη 8, Κοντογεώργου 9, Διαμαντοπούλου 3(1).


Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΑΝΤΑΙΟΣ-ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 49-52 (14-10, 9-14, 16-18, 10-10)

 Διαιτητές: Πλέγας, Κατσιμάρδος

 Τη Δευτέρα 7/10 οι νεάνιδές μας αντιμετώπισαν τον ΑΝΤΑΙΟ για την 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος στο κλειστό γήπεδο Στρέφη. Και ενώ οι απουσίες αθλητριών μας συνεχίζονται, πολύ σημαντική και καθοριστική ήταν η επιστροφή της Μιλένας Λάσκαρη στην ενεργό δράση της ομάδας μετά το σοβαρό τραυματισμό της. Οι αθλήτριες μας συνεργάστηκαν στην επίθεση αλλά και στην άμυνα δείχνοντας πως η ομαδική δουλειά φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον coach για την επιτυχημένη τους προσπάθεια και τη σημαντική νίκη που πέτυχαν. Επόμενος αγώνας, τη Δευτέρα 14/10 στις 21:45 με την ομάδα ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ στο γήπεδό μας.

ΑΝΤΑΙΟΣ (Αζμανίδου) Μελαδινη 3 (1), Οκετσουκου, Νάντι 23 (1),  Ανιγκμπο 5 (1),  Ισιμπορ 6, Εντεξ 5, Ομπιεφουλε 7 (1), Εμεζιε 

ΓΣΑΠ (Στρατής) Τούτση 7 (1), Αγριογιάννη 1, Λάσκαρη Μ. 11 (2), Λογιάκη 3, Αραβανή 20, Μάγειρα 2, Βερτοπούλου, Λάσκαρη Ρ. 4, Συρίγου,  Κεϊσογλου 4

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ -  ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 53 - 45

Εξαιρετική η προσπάθεια όλων των κοριτσιών μας στο παιχνίδι του Σαββάτου. Από την αρχή του παιχνιδιού απέκτησαν διαφορά στο σκορ. Παρά την κούραση τους  αλλά και την προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας που κατάφερε και μείωσε τη διαφορά στο καλάθι , με ψυχραιμία, μαχητικότητα και καλή άμυνα , πήρανε στη νίκη. Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 12/10/24 στις 18:00 στο γήπεδό μας , με αντίπαλο την ομάδα του  ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ. 

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.):  Καραπατή, Λάσκαρη, Μπεμπετίδη, Φουρναράκη, Μιχαλάτου, Πάγια, Παρόντι, Φαρσάτη, Πολυχρονοπούλου, Καραδήμου


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΟΛΩΝ

Με την συμμετοχή δέκα κοριτσιών από τις ακαδημίες μας, των Παρόντη, Σπηλιοπούλου, Φουρναράκη, Σιαμπάνη, Γεωργιαφέντη, Πιάζα, Σιπετζή, Μπουρμπάκη, Κούτρα και Κούτση) διεξήχθη στο ημίχρονο του αγώνα των γυναικών ο πρώτος εφετινός διαγωνισμός βολών, μία δράση του συλλόγου μας που θα εξελίσσεται σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Ο επόμενος διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο ημίχρονο του αγώνα ΓΣΑΠ-ΑΕΚ Περιστερίου την Κυριακή 20/10/24.

Νεότερη Παλαιότερη