ΓΣΑΠ - Νίκες για Γυναίκες και Νεάνιδες, σκόνταψαν οι Κορασίδες

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Συνέχεια στις νίκες επί του νεοφώτιστου ΑΟ Βάρης, που επιτεύχθηκε καταβάλλοντας αρκετή προσπάθεια, πράγμα που δείχνει ότι δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο. Όλα κρίνονται στις 4 γραμμές του παρκέ και έτσι θα κριθούμε και την επόμενη Κυριακή στο γήπεδό μας με την ισχυρή και έμπειρη ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Συνέχεια στις νίκες και οι νεάνιδες, παρ' όλες τις ελλείψεις της ομάδας λόγω τραυματισμών. Έπαιξαν όμως εξαιρετικό pressing στο β ημίχρονο.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Οι κορασίδες της Αγίας σκόνταψαν πάνω στον … Άγιο της Παλλήνης και έτσι διακόπηκε το σερί των 3 νικών που είχαν επιτύχει. Καλούμαστε να συνειδητοποιήσουμε ότι σε ένα πρωτάθλημα θα έρθουν και οι ήττες, από τις οποίες θα μάθουμε περισσότερα για τους εαυτούς μας παρά από τις νίκες μας.


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΟ ΒΑΡΗΣ – ΓΣΑΠ: 39-51 (11-13, 13-14, 10-15, 05-09)

Διαιτητές: Κούλης Κ.-Ρώτας

Άλλο ένα «φασούλι» στο «σακούλι» της ομάδας μας προστέθηκε, χάρις στην προσπάθεια όλων των αθλητριών μας και των προπονητών μας με την εκτός έδρας νίκη επί του νεοφώτιστου στην Α2 ΑΟ ΒΑΡΗΣ στο γήπεδο της Μηλαδέζας. Μετά το κακό ξεκίνημα του πρώτου τρίλεπτου στο οποίο η αντίπαλη ομάδα προηγήθηκε με 7-0, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Την πρωτοπορία αυτή δεν την χάσαμε έκτοτε, με κόπο και προσπάθεια αρκετή είναι αλήθεια. Βασικό μας ατού η καλή άμυνά μας. Στην επίθεση είχαμε και καλά και κακά διαστήματα, ευτυχώς όχι πάρα πολλά. Συγχαρητήρια πάντως στις αθλήτριες και στους προπονητές μας.

Την επόμενη Κυριακή 20/10 στις 17.00 στο γήπεδό μας θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ Περιστερίου, με στόχο τι άλλο; Ακόμα ένα … «φασούλι στο σακούλι μας».

ΑΟ Βάρης (Ζαχαρίας): Στεφάνου Α-Μ. 10(1), Στεφάνου Κ. 11(1), Κοίλια 5(1), Αποστόλου 2, Καρυδάκη 2, Παπαδρόσου 5(1), Γρύλλια 2, Μπέτκα 2, Κώτση, Τίκο.

ΓΣΑΠ (Κούτσης, Στρατής): Θεοδωρομανωλάκη 17(1), Γαβαλά 3(1), Τοπάλη 2, Ακρίβου, Καίσαρη 9(1), Σπυρίδωνος 12, Κατσιμάρδου 1, Πολιτοπούλου 4, Καλαντζή 3(1), Αραβανή, Λογιάκη.



Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 35-24: (10-8, 07-10, 10-02, 08-04)

Διαιτητές: Μακρής, Στεργίου

Τη Δευτέρα 14/10, στην έδρα μας, οι νεάνιδές μας αντιμετώπισαν την ομάδα ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ για την 4η αγωνιστική. Για άλλη μία Δευτέρα, η ομάδα μας είναι με απουσίες και ευχόμαστε περαστικά στις Παγίδα, Σταυρακάκη και Παραπαγκίδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αντίπαλη ομάδα έπαιξε 40 λεπτά άμυνα ζώνης, επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψη του coach Στρατή. Αυτό δυσκόλεψε τα κορίτσια μας να βρουν τις επιθυμητές λύσεις μέσα στη ρακέτα και σε συνδυασμό με τα πολλά άστοχα μακρινά σουτ, το τελικό σκορ παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα. Όμως στο β ημίχρονο έπαιξαν pressing σε όλο το γήπεδο με αποτέλεσμα να καθηλώσουν την επίθεση της αντίπαλης ομάδας. Τέλος καλό όμως, αφού πήραμε το ροζ φύλλο του αγώνα. Κορίτσια να ξέρετε πως πιστεύουμε σε εσάς και στις δυνατότητές σας. Επόμενη αναμέτρηση, τη Δευτέρα 21/10 με την ομάδα ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ στο κλειστό γήπεδο Μελισσίων Β (Π. Τριανταφύλλου)

ΓΣΑΠ (Στρατής) Τούτση 3 (1), Αγριογιάννη, Λάσκαρη Μ. 3, Λογιάκη 7 (1), Κοντογιωργάκη 6, Αραβανή 4 (1), Μάγειρα 3 (1), Βερτοπούλου, Λάσκαρη Ρ. 9, Συρίγου, Κοράκη, Κεϊσογλου

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Σταμούλης) Σκαφίδα 10 (2), Καυχίτσα 2, Παπαϊωάννου, Γαβριηλίδη 7 (1), Ράπτη 3, Γερονικολού, Κώστα, Παπαδάτου, Ζώτου, Μπακαλάκη 2, Γκιόνι, Καλλιγεροπούλου



Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 37 - 63

Δίκαιη και αναμενόμενη επικράτηση του ... Αγίου έναντι της Αγίας της κατηγορίας. Παρά την προσπάθεια των παικτριών μας, η πλήρης αντίπαλη ομάδα έβρισκε πιο εύκολα το δρόμο προς το καλάθι. Τα μικρότερα κορίτσια μας κερδίζουν εμπειρίες συμμετέχοντας στην σύνθεση της ομάδας, δεν μπορούν όμως, όπως είναι φυσικό, να βοηθήσουν αποτελεσματικά στο παιχνίδι. Το βάρος έπεσε σε 6-7 παίκτριες και με αντίπαλο την, ίσως καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, εύλογα η κούραση και τα φάουλ που φορτώθηκαν, οδήγησαν στην διαφορά στο σκορ. Χρειάζεται δουλειά, ενδιαφέρον και μεγαλύτερη συμμετοχή στις προπονήσεις, για να μπορέσουν τα κορίτσια να βελτιώσουν το παιχνίδι τους και να ξεπεράσουν τις όποιες αδυναμίες τους. Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 19/10/24 στις 20:15 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου», με αντίπαλο την ομάδα του ΙΩΝΙΚΟΥ Α.Σ.

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.): Γιάλα, Καραπατή, Λάσκαρη, Μπεμπετίδη, Φουρναράκη, Μιχαλάτου, Πάγια, Παρόντι, Φαρσάτη, Σπηλιοπούλου, Πολυχρονοπούλου, Καραδήμου

Νεότερη Παλαιότερη