Επιστροφή στη δράση για τον ΓΣΑΠ με δυναμικό ξεκίνημα για τις Νεάνιδες

Η ΟΜΑΔΑ W RISING STARS του ΓΣΑΠ - Όρθιοι: Στρατής (προπονητής), Λάσκαρη Μ. , Λάσκαρη Ρ., Κείσογλου, Κοντογεωργάκη, Τούτση, Αγριογιάννη,Λογιάκη, Τσίκος (τεχνικός διευθυντής) - Γονατιστές: Βερτοπούλου, Παγίδα, Αραβανή, Μάγειρα, Συρίγου, Παραπαγκίδου
Για πρώτη φορά εφέτος συμμετέχουμε στο ειδικό πρωτάθλημα της ΕΟΚ των RISING STARS. Με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους στους δύο αγώνες της προκριματικής φάσης τα κορίτσια μας δικαιολόγησαν πλήρως τον χαρακτηρισμό των ανερχόμενων αστεριών. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια προσήλωση στο στόχο τους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή τους τον Κώστα Στρατή για την ομάδα που εμφάνισε μέσα σε μόλις 10 ημέρες προπονήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΚ ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας είναι ο Παναθηναϊκός και ο αγώνας θα διεξαχθεί το ΣΚ 21/22/ Σεπτεμβρίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04/09: Ε.Σ.Κ.Δ. Ν. Ιωνίας – ΓΣΑΠ: 36-48(13-10, 07-14, 04-16, 12-08)

Διαιτητές: Στραγαλινός-Χρήστου

Στις 4/9 άνοιξε η αυλαία του Α’ προκριματικού γύρου, για το τουρνουά W Rising Stars της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 που διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά η ΕΟΚ, στο οποίο ο σύλλογος μας συμμετέχει για πρώτη φορά, με την ομάδα των νεανίδων. 

Ένας δυνατός αγώνας από την αρχή μέχρι το τέλος και για τις 2 ομάδες, που φάνηκε πόσο ήθελαν να κερδίσουν για να συνεχίσουν στη διοργάνωση. 

Οι νεάνιδές μας είχαν ένα εκπληκτικό 2ο και 3ο δεκάλεπτο (τα οποία καθόρισαν το τελικό σκορ) σε άμυνα, συνεργασίες, συγκέντρωση και ομαδικότητα. Η αντίπαλη ομάδα πάλεψε μέχρι το τέλος και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και μαχητικότητα που επέδειξε. 

Ε.Σ.Κ.Δ. Ν. Ιωνίας (Χαριτόπουλος): Πασχάλη Χ., Πασχάλη Δ. 9, Μύρκου, Νικολοπούλου 7, Λεμονή 2, Κωστακοπούλου 9 (1), Γλυνού, Σωφρονά 7 (2), Κοκκίνου 2.

ΓΣΑΠ (Στρατής): Τούτση 4, Αγριογιάννη 16 (2), Παγίδα, Παραπαγκίδου, Λογιάκη 5 (1), Κοντογιωργάκη 9, Αραβανή 2, Μάγειρα, Λάσκαρη Ρ. 10 (2), Σταυρακάκη, Κεϊσογλου 2, Λάσκαρη Μ.


ΚΥΡΙΑΚΗ  08/09: ΓΣΑΠ- ΓΑΣ Ανδρογέας 70-33  (22-9, 19-10, 17-04, 12-10)

Διαιτητές : Εραμα Α - Γεωργίου Χ

Η συνέχεια του Α’ προκριματικού γύρου στο τουρνουά W RISING STARS, έλαβε μέρος την Κυριακή 8/9 στην αίθουσα 5 του Σ.Ε.Φ. με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την ομάδα του Ηρακλείου  Κρήτης ΓΑΣ Ανδρογέας. Αξίζει να σημειωθεί πως και αυτός ο αγώνας, πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο χωρίς να λειτουργεί κλιματισμός. Τα κορίτσια μας, ξεκίνησαν δείχνοντας από το πρώτο λεπτό «τα δόντια τους» στην αντίπαλη ομάδα. Οι πολύ ωραίες συνεργασίες των νεανίδων μας στην επίθεση αλλά και οι μεταξύ τους βοήθειες στην άμυνα, έφεραν γρήγορα διαφορά πόντων για την ομάδα μας που σε καμία στιγμή του αγώνα δεν ανατράπηκε. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και στον προπονητή μας για την αφοσίωση τους και την προσπάθεια που καταβάλλουν.

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Τούτση 5(1), Αγριογιάννη 2, Παγίδα 8(1), Λογιάκη 2, Κοντογιωργάκη 8, Αραβανή 15, Μάγειρα 7(1), Βερτοπούλου 4, Λάσκαρη Ρ. 11, Συρίγου 2, Κείσογλου 6, Παραπαγκίδου

ΓΑΣ Ανδρογέας (Καρλαύτης Σ.) Δημοπούλου, Φανουράκη 9, Χατζηγιαννάκη, Κονσολάκη 15(3), Τζενάκη 7, Γαρεφαλάκη, Βραχνάκη, Λιόντα.

Νεότερη Παλαιότερη