Νέα πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος για τις Γυναίκες του ΓΣΑΠ

Συνέχεια της πρώτης καλής εμφάνισης και η δεύτερη στο Περιστέρι με την ΑΕΚ! Η συνέχεια στην ΚΑΒΑΛΑ, όπου την Κυριακή 29/09 θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας από την ομάδα της Α2 του ομίλου του Βορρά «Πάνθηρες». Μια πρόκριση στην προημιτελική φάση που την επιθυμούμε γιατί  θα μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε στο γήπεδό μας την πρόκριση στο final four του Κυπέλλου Ελλάδος!

Οι Νεάνιδες και οι κορασίδες μας ξεκίνησαν θετικά και με όρεξη τα δικά τους πρωταθλήματα.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣΑΠ 46-58: (4-18, 15-12, 15-15, 12-13)

Διαιτητές: Μπον, Ρώτας

Όπως δείχνουν και τα δεκάλεπτα η ομάδα μας αιφνιδίασε τον αντίπαλο και πήρε μία μεγάλη διαφορά από την αρχή. Στην συνέχεια η ΑΕΚ ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να την ανατρέψει.  Η ομάδα μας παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο από τον προηγούμενο αγώνα και γιατί είναι πια καλύτερα προπονημένη, αλλά και γιατί ενισχύθηκε με την Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, αξιόλογη αθλήτρια με εμπειρίες από την Α1 Γυναικών. Περιμένουμε με υπομονή και την ένταξη σε αγωνιστικό ρυθμό των αθλητριών μας Σακουλάκη και Φραγκούλη, οι οποίες προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς.  

ΑΕΚ Περιστερίου (Παπαδέλος-Αλεξόπουλος): Τσιούνη 2, Μονεμβασίου 2, Ράπτη, Θεοδοσουλάκη, Χρηστάκη 12(4), Τάρλα 9, Σταμούλου 9, Καζούρη 2, Πανούτσου 1, Τζίβα 9(1), Κοκορέτσα.

ΓΣΑΠ (Κούτσης-Στρατής): Γαβαλά 3(1), Καλαντζή, Καίσαρη 5(1), Πολιτοπούλου 9, Αραβανή, Θεοδωρομανωλάκη 14(3), Τοπάλη 8(2), Σπυρίδωνος 2, Ακρίβου 11(1), Κατσιμάρδου 6.

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑ-ΓΣΑΠ 38-44 (16-8, 21-22, 27-33, 38-44)

Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α κατηγορίας Νεανίδων της ΕΣΚΑ, μας βρήκε τη Δευτέρα 23/9 στο γήπεδο Δημ. Βικέλας αντιμετωπίζοντας την ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Η αντίπαλη ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και σε συνδυασμό με τις άστοχες τελικές μας προσπάθειες στο α δεκάλεπτο, η ομάδα μας χρειάστηκε όλο το δεύτερο δεκάλεπτο για να ανακάμψει και να ανατρέψει το σκορ. Τα κορίτσια μας, με πάθος στην άμυνα και πείσμα στην επίθεση, κέρδισαν τις εντυπώσεις και το ροζ φύλλο, απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα.

Επόμενος αγώνας, τη Δευτέρα 30/9 στις 21.45 στην έδρα μας με την ομάδα ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΓΣΑΠ(Στρατής) Τούτση 2, Αγριογιάννη, Παγίδα 3 (1), Λογιάκη 3 (1), Κοντογιωργάκη 9, Αραβανή 7, Μάγειρα 3 (1), Λάσκαρη Ρ. 13, Σταυρακάκη

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ  – ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 46 - 16

Με νίκη ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι κορασίδες μας. Η αντίπαλη ομάδα δεν προέβαλε καμμία αντίσταση στην ανωτερότητα των παικτριών μας. Τα κορίτσια μας έδειξαν ότι υπάρχει ταλέντο και όρεξη στην ομάδα. Με προσοχή και σοβαρότητα από όλους που εμπλεκόμαστε στην αθλητική διαδικασία, νομίζουμε ότι τα παιδιά μας θα έχουν μια γεμάτη χρονιά που θα τα βελτιώσει σε όλους τους τομείς. Ο σχεδιασμός από τον σύλλογο έχει τεθεί, η ομάδα των προπονητών έχει τον τρόπο και την διάθεση να μεταδώσει και να τα εκπαιδεύσει, τα κορίτσια δείχνουν ότι τους έχουν εμπιστοσύνη και νιώθουν καλά. Ευχόμαστε καλή «μπασκετική» χρονιά, με υγεία και πολλές νίκες! Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 28/9/24, με την ΑΕΝΚ στην Κηφισιά. 

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ. – Τσίκος Ν.) : Γιάλα , Καραπατή, Λάσκαρη, Μπεμπετίδη , Φουρναράκη , Μιχαλάτου , Φαρσάτη , Πολυχρονοπούλου , Καραδήμου

Νεότερη Παλαιότερη