Έντονος διάλογος Μυλωνάκη με τροφοδότες στην Αγίου Ιωάννου - Κλήθηκε να παρέμβει άμεσα η Τροχαία

Έντονη αντιπαράθεση είχε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης σύμφωνα με αναγνώστη του agiaparaskevi-guide.gr καθώς διερχόταν την Αγίου Ιωάννου στην κάθοδο. Ο Δήμαρχος σταμάτησε στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ όπου φορτηγό τροφοδοσίας είχε ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο ισοπεδώνοντας παράλληλα τα εύκαμπτα κολονάκια.

Ο κ. Μυλωνάκης μπήκε φανερά εκνευρισμένος στο κατάστημα ζητώντας το λόγο από τους υπεύθυνους του καταστήματος για αυτή την κατάσταση η οποία, είπε, επαναλαμβάνεται σχεδόν καθημερινά, όπου του υπεδείχθη πως το συγκεκριμένο όχημα είχε σταθμεύσει στο σημείο για λόγους τροφοδοσίας καταστήματος με είδη αρτοποιΐας στην άνοδο. 

Με την κυκλοφορία να διεξάγεται μετ' εμποδίων, ο Δήμαρχος πέρασε απέναντι, μπήκε στο κατάστημα και ακολούθησε έντονος διάλογος με τον οδηγό και τους υπεύθυνους. Κι ενώ ο οδηγός φέρεται να επιχειρούσε να βγει από πάνω, ο Δήμαρχος εξήλθε καλώντας άμεσα την Τροχαία. Σε ελάχιστο χρόνο το φορτηγό είχε εξαφανιστεί, ενώ οι άνδρες της Τροχαίας έγραψαν τους πάντες [φωτο].

Σε κάθε περίπτωση η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας με ενεργή παρουσία τις ώρες που πρέπει στα σημεία που χρειάζεται, κρίνεται απαραίτητη.

Νεότερη Παλαιότερη