Γιάννης Μυλωνάκης: «Θέλουμε να γίνει η Αγία Παρασκευή μία Πόλη Πολιτισμού επί της ουσίας και όχι στα χαρτιά»

«Αυτό το φεστιβάλ είναι μόνο η αρχή καθώς κάθε χρόνο φιλοδοξούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι με στόχο η πολιτιστική μας πρόταση να αποτελεί σημείο αναφοράς, υπερβαίνοντας τα όρια του Δήμου», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του νέου θεσμού «Αγία Παρασκευή - Πόλη Πολιτισμού 2024».

Στη συνέχεια σημείωσε πως το πρόγραμμα σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενσωματώνει και να τονώνει τον θεσμό των πολιτιστικών συναντήσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, να αγκαλιάζει τους τοπικούς καλλιτεχνικούς συλλόγους, να αξιοποιεί καλλιτέχνες που είναι και δημότες Αγίας Παρασκευής, με κορυφαία παραδείγματα τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, με μία εκδήλωση την οποία προετοίμασαν μόνο για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά την ΕΡΤ που είναι ο χορηγός επικοινωνίας και υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδoς για τη ευγενική παραχώρηση του θεάτρου, αλλά και όλους τους χορηγούς και εθελοντές που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

«Για πρώτη φορά η πόλη μας αποκτά ένα πολιτιστικό φεστιβάλ με ταυτότητα και συνοχή. Για πρώτη φορά συμμετέχουν τόσοι πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες με παραστάσεις καταξιωμένες ήδη από το κοινό. Στόχος μας δεν ήταν απλά να γεμίσουμε το πρόγραμμα, αλλά να φέρουμε στο Δήμο μας, παραστάσεις και συναυλίες με υψηλά στάνταρ ποιότητας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, κλείνοντας ο κ. Μυλωνάκης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

Νεότερη Παλαιότερη