Ο Οικονόμου πέταξε το γάντι...αλλά δεν το σήκωσε κανείς

un-perfekt / pixabay
Έχei περάσει περισσότερο από μια εβδομάδα από τη συνέντευξη του Γιώργου Οικονόμου που αφορούσε στις εξελίξεις στο Δημαρχείο, το κολυμβητήριο και το Γιαβάσειο δίχως να σημειωθεί η παραμικρή αντίδραση. Όπως σημειώσαμε ήδη σε προγενέστερο άρθρο ο επικεφαλής της Νέας Αρχής μέσω των όσων ανέφερε επιχείρησε να αποδομήσει πλήρως τη Δημοτική Αρχή Ζορμπά.

Του Στρατή Μαζίδη

Συγκεκριμένα επιμέρισε τις ευθύνες ανάμεσα στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή και πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής ενώ υπήρξε ηπιότερος όποτε η συζήτηση ή οι ερωτήσεις άγγιξαν τις ημέρες Σταθόπουλου, τον οποίο βέβαια άδειασε απαντώντας ότι ο ίδιος ουδέποτε θα έστελνε την ξεπερασμένη μελέτη του Δημαρχείου προς χρηματοδότηση αλλά και πως δε θα άφηνε εκτός τους εκβραχισμούς.

Όσον αφορά το κολυμβητήριο είπε πως «όλα έγιναν στο πόδι για να εξυπηρετηθούν οι προεκλογικές ανάγκες και τα συνθήματα» σημειώνοντας ότι οι διαδικασίες έτρεξαν με προεγκρίσεις και τώρα φαίνονται τα προβλήματα.

Αλλά και για το Γιαβάσειο τόνισε πως η επιμήκυνση της μίσθωσης επί Δημοτικής Αρχής Ζορμπά έπρεπε να συνοδευτεί με αύξηση στο μίσθωμα, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Τα όσα είπε ο Γ. Οικονόμου μπορεί να τα δει κανείς εδώ, το παράδοξο είναι πως σε όλα αυτά ακόμη δεν έχει υπάρξει απάντηση, την ώρα που η ελάσσονα αντιπολίτευση ασχολείται με την πλατεία στην Αγίας Τριάδος όπου η ίδια ως Δημοτική Αρχή άνοιξε το θέμα της συζήτησης για παραχώρηση χώρου για τραπεζοκαθίσματα [εν προκειμένω στο κράσπεδο].

Στο σημείο αυτό αξίζει να υπενθυμιστεί ότι σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της "Πόλης μας" κ. Σάρκουλας είχε προκληθεί να διαψεύσει πως είχε ενημερωθεί για το θέμα με το Κτηματολόγιο στο κολυμβητήριο τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2022, το οποίο δε συνέβη [ίσως επειδή όντως το επίμαχο e-mail εστάλη αρμοδίως].

Εν κατακλείδι φαίνεται πως αρχίζει να διαμορφώνεται ένα τοπίο. Ο κ. Οικονόμου μπορεί να μην τα πήγε όπως θα ήθελε στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, ωστόσο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στο ροκάνισμα των ποσοστών της "Πόλης μας". Πλέον έχει ένα πιο απλό έργο, να συνεχίσει την... πολιορκία της χτυπώντας εκεί που την πονά, δηλαδή τα όποια περιθώρια υπήρχαν να γίνει κάτι με το Δημαρχείο και στα λάθη του κολυμβητηρίου και του Γιαβασείου.

Νεότερη Παλαιότερη