Θερινή γιορτή για τις Ακαδημίες του ΓΣΑΠ

Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό – γονείς, φίλοι, προσκεκλημένοι- το Σάββατο 15/06 στις 19.00 τα κορίτσια των ακαδημιών μας ξεδίπλωσαν τις ικανότητές τους στις μπασκετικές αθλοπαιδιές μαζί με μικρές αθλήτριες του ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ σηματοδοτώντας -  με οδηγό το παρελθόν – το όμορφο παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον.

Μετά την λήξη των  αθλοπαιδιών σε όλα τα  κορίτσια μας μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια . Αρχικά τιμήθηκαν οι νεάνιδες για την άνοδο στην Α κατηγορία της ΕΣΚΑ, καθώς και ο χορηγός τους, η εταιρεία ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ.  

Μετά την λήξη των απονομών η βραδυά συνεχίστηκε στο γήπεδο τένις με το παραδοσιακό σουβλάκι και αναψυκτικά. Τον χώρο του τένις είχε την ευγενή καλοσύνη να μας επιτρέψει την χρήση του ο Όμιλος Αντισφαίρισης και ο πρόεδρός του κ. Σερκεδάκης τον οποίο ευχαριστούμε.
 

Επίσης ευχαριστούμε και τα σωματεία ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ που συμμετείχαν με τμήμα των ακαδημιών τους στην γιορτή μας.
 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον τεχνικό μας διευθυντή Νικόλαο Τσίκο για την επιτυχή καθοδήγηση της εκδήλωσης , στην προπονήτρια των Ακαδημιών μας κ. Αλεξία Χαροκόπου, στον προπονητή των νεανίδων μας για την συμβολή του στις επιτυχίες τους  κ. Κώστα Στρατή και σε όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!






Νεότερη Παλαιότερη