Ανοίγει μέτωπο Ζορμπά - Χαρδαλιά; «Απλά σας λέω, ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ»

Την έντονη αντίδραση του τέως Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά προκάλεσε η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Αττική, Νίκου Χαρδαλιά με τίτλο "Αγία Παρασκευή - Όλη η αλήθεια για το νέο δημαρχείο" [διαβάστε εδώ].

Αιτία προφανώς η αναφορά του Περιφερειάρχη στη Δημοτική Αρχή Ζορμπά:

Δυστυχώς, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή της Αγίας Παρασκευής, παρά τις συνεχείς έγγραφες και προφορικές οχλήσεις των υπηρεσιών μας, δεν προέβη ποτέ στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, με αποτέλεσμα να συνεχιστούν και να γιγαντωθούν τα προβλήματα στην εξέλιξη των εργασιών. 

Η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή ξεκίνησε το έργο της εκσκαφής, εν αναμονή της τροποποιημένης μελέτης από τον Δήμο, η οποία όμως δεν κατατέθηκε ως όφειλε. 

Ο τέως Δήμαρχος σε ανάρτησή του αναφέρει:


Ωστόσο αναρωτιέται κανείς, ποιοι "παραμύθιασαν" το νέο Περιφερειάρχη. Κι αν οι προφορικές οχλήσεις δεν αποδεικνύονται, ισχύει το ίδιο και για τις "συνεχείς έγγραφες οχλήσεις" που έχουν αριθμό πρωτοκόλλου; 

Και κάτι ακόμη. Ποιας υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής είπαμε ότι προΐσταται ο πρώην ΓΓ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Μιλτιάδης Κύρκος, που εθεωρείτο ένα από τα βασικότερα / ικανότερα γρανάζια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής μέχρι την παραίτησή του;

Νεότερη Παλαιότερη