Δύσκολες οι ώρες που περνάμε όταν προσπαθούμε να σερβίρουμε παγωτό στους καλεσμένους μας και μας πονάει το χέρι ώσπου να βγάλουμε μία μπάλα παγωτό!
Ξεθάψαμε ένα κολπάκι με το οποίο μπορούμε να κρατήσουμε το παγωτό μαλακό μέσα στην κατάψυξη.
Υπάρχει Λύση :
Σύμφωνα με το κόλπο αυτό,
- τοποθετούμε το κουτί του παγωτού μέσα σε ένα πλαστικό αεροστεγές σακουλάκι,
- αφαιρούμε όσο περισσότερο αέρα μπορούμε από το σακουλάκι
- κλείνουμε το πλαστικό φερμουάρ
- τοποθετούμε στην κατάψυξη
Ο παγωμένος άερας που έρχεται σε άμεση επαφή με το κουτί παγωτού, κάνει το παγωτό να σκληρύνει και να γίνει σαν "πέτρα".
Δοκιμάστε το !
metrogreece.gr