Φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην Επαμεινώνδα στα Πευκάκια

Νέες ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνουν  κινήσεις ασυνείδητων που χθες Τετάρτη 27 Ιουλίου μετά τα μεσάνυκτα, έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην Επαμεινώνδα στα Πευκάκια, ακριβώς στο ύψος που βρίσκεται το δασύλλιο των πεύκων, που πριν δύο βδομάδες έγινε  απόπειρα εμπρησμού.


Κάτοικοι έσβησαν την φωτιά εγκαίρως χωρίς, ευτυχώς, αυτή να επεκταθεί. Στο σημείο κατάφτασε όχημα της Αστυνομίας με υπηρεσιακούς που κατέγραψαν το γεγονός και θα γίνει λεπτομερής αναφορά στην Αμεση Δράση Αττικής.


Επιτόπου βρέθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Πευκακίων Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος με αφορμή και αυτό το γεγονός  καλεί όλους τους κατοίκους των Πευκακίων σε επιφυλακή και ζητά από εθελοντές, μέλη και κατοίκους να συμμετάσχουν μαζικά αυτό  το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 8.30 το πρωί στη μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού που έχει αναλάβει ο Σύλλογος. Ο κος, Γεωργίου όπως και ο Αρχιφύλακας της Αμεσης Δράσης κ. Δουκάκης ενημέρωσαν την Αντιδήμαρχο Περιβάλοντος Αγίας Παρασκευής κα Δάβαρη για το συμβάν. Επίσης ζήτησε στην τηλεφωνική του επικοινωνία με την κα  Αντιδήμαρχο, σε συνέχεια και γραπτού αιτήματος, να συνδράμει και ο Δήμος στην μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού που έχει αναλάβει ο Σύλλογος το Σάββατο για τον καθαρισμό και περιφρούρηση του δασυλλίου και αναμένεται η συνδρομή και του Δήμου.

Νεότερη Παλαιότερη