Η γειτονιά γιόρτασε στον Τσακό!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του Συλλόγου κατοίκων Τσακού να μαζευτεί η γειτονιά και να γιορτάσουν όλοι μαζί. Πλήθος κόσμου από όλες τις ηλικίες κατέκλυσαν από νωρίς την κεντρική πλατεία του Τσακού όπου ο Σύλλογος κατοίκων είχε οργανώσει άρτια την καθιερωμένη Γιορτή της Γειτονιάς.


Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Σαββίδης ο οποίος πλαισιωμένος από ολόκληρο το Δ.Σ. ευχαρίστησε τους κατοίκους για την παρουσία τους, τον Δήμαρχο αλλά και όλες τις δημοτικές παρατάξεις για την στήριξη που παρέχουν στις προσπάθειες του Συλλόγου καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εποικοδομητική συνεργασία που έχουν. Μετά τον λόγο πήρε ο Γραμματέας του Συλλόγου κος Τάσος Μίχας ο οποίος ενημέρωσε τους κατοίκους για το εξαμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο που είχε μοιραστεί και παρουσίαζε την δράση του Συλλόγου, ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τους παρευρισκόμενους και τέλος εξέφρασε την ανάγκη για την συνέχιση της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ Συλλόγου και κατοίκων.


Στην συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος της πόλης κος Βασίλειος Ζορμπάς ο οποίος συνεχάρη τον Σύλλογο τόσο για την οργάνωση της εκδήλωσης όσο και για τις προσπάθειες που κάνει για να προβάλλει και να επιλύσει τα προβλήματα της περιοχής.  Ανάλογο χαιρετισμό απηύθυναν και οι κοι Γιαννακόπουλος, Σταθόπουλος και Γκιζιώτης οι οποίοι και αυτοί με την σειρά τους έδωσαν συγχαρητήρια στον Σύλλογο για τον δυναμισμό που βγάζει στην διεκδίκηση των αιτημάτων, για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί καθώς και για το άνοιγμα που έχει επιτελέσει στην κοινωνία.


Το καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς άνοιξε το πολυπληθές χορευτικό του Συλλόγου  το οποίο υπό τις οδηγίες της αγαπημένης δασκάλας του Βασίλω χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και συνεχίστηκε με τα τραγούδια του Τάκη Κωνσταντακόπουλου και το συγκρότημα του Χρήστου Σταύρου οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο τραγουδώντας γνωστά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.


Αυτό που θέλαμε να ξεχωρίσουμε από την χθεσινή εκδήλωση είναι:




  • Την μεγάλη προσέλευση του κόσμου η οποία ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

  • Την δυναμική παρουσία της νεολαίας η οποία αποτελεί ένα επιτυχημένο στοίχημα για τον Σύλλογο.

  • Το ενημερωτικό δελτίο που επιμελήθηκε  και μας μοίρασε ο Τάσος Μίχας και παρουσίαζε την εξαμηνιαία δράση του Συλλόγου. Ένα υπόδειγμα δράσης, πρωτοβουλίας, διεκδίκησης και ευαισθησίας για έναν πολύ καλά οργανωμένο τοπικό Σύλλογο.

  • Την ποικιλία του καλλιτεχνικού προγράμματος που συνδυάστηκε με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι: κος Ι. Βουτσινάς Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι κοι  Παναγόπουλος, Κωβαίος & η κα Παπαδοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κοι Κρητικίδης, Ησαϊας, Γαβράς, Καζάκος, Μπράμη, Κωστόπουλος, Τσιαμπάς, Κωνσταντακόπουλος, Παύλου, Δημητρίου, Σιδέρης, Αλεξόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κος Αντώνιος Σιδέρης, ο Πρόεδρος Εξωραιστικού Συλλόγου Πευκακίων ¨Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ¨ κος Γιώργος Γεωργίου, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου ¨ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ¨ κος Ιωάννης Βαβουγυιός, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Πευκακίων π. Σταυρος Τρικαλιώτης, , οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κοι Μυλωνάκης, Μοσχονά, Φωτόπουλος, Φλατσούση, ο κος Παντελής Μπάμπης Πρόεδρος των Βορειοηπειρωτών Εκπαιδευτικής Πρωτοβουλίας, ο κος Ιωάννης Αρβανιτάκης Πρόεδρος Ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων, ο κος Στρατής Μαζίδης από την ιστιοσελίδα www.agiaparaskevi-guide.gr, ο κος Σπύρος Παπασπύρος από τον Συλλογο Αγ. Κοσμάς Αιτωλός, η κα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου από τον Αθλητικό Οργανισμό, εκπρόσωποι του τοπικού τύπου κ.α.


 

 

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

 

Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γραμματέας

Βασίλειος Σαββίδης                                                     Αναστάσιος Μίχας
Νεότερη Παλαιότερη