Ευχάριστα νέα για τους παιδικούς σταθμούς

Η παρακάτω ανακοίνωση των παιδικών σταθμών μπορούμε να πούμε ότι ανακουφίζει ένα σημαντικό πονοκέφαλο γονέων και δημοτικής αρχής. Τα νέα είναι ευχάριστα σε πρώτη φάση καθώς απομένει η υλοποίηση των δεσμεύσεων από το υπουργείο:


Σε θέματα που αφορούν στην Κοινωνική Πολιτική θα έπρεπε να είναι δεδομένη η συναίνεση και οι σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις. Δε θα βρεθεί καμία παράταξη να δηλώσει πιο ευαίσθητη, ή πιο ειδική, ή τελικά πιο συμπαθής στους συμπολίτες μας.


Τις τελευταίες βδομάδες, αυτά τα οποία συζητιούνται στα Συμβούλια και τις πλατείες της πόλης μας κι άλλα τα οποία γράφονται σε blogs και εφημερίδες μάλλον δείχνουν το αντίθετο. Το αυτονόητο χάθηκε μπροστά στις πολιτικές αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις οι οποίες έχουν μοναδικό σκοπό την πολιτική εκμετάλλευση.


Στις δύσκολες και κρίσιμες αυτές μέρες κάποιοι από εμάς έχουμε αφοσιωθεί με πάθος και αυταπάρνηση κάνοντας το καθήκον μας και κάποιοι άλλοι κρίνουν – κατακρίνουν, αλλά λύσεις εφικτές δεν προτείνουν ποτέ. Τι κρίμα!!!


Όταν η συναίνεση επιτυγχάνεται με την συνεργασία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Β. Ζορμπά, του πρώην Δημάρχου κ. Β. Γιαννακόπουλου, της Προέδρου κ. Ε. Καψοκεφάλου και της πρώην Προέδρου κ. Α. Γάκη, οι θέσεις των συμβασιούχων του Νομικού Προσώπου εξασφαλίζονται, οι Παιδικοί Σταθμοί θα φιλοξενήσουν την επόμενη χρονιά όλα τα παιδιά της πόλης μας!


Με τη δέουσα τιμή
Για το Δ.Σ.


Η Πρόεδρος                                                                                Ο Αντιπρόεδρος
Ευπρέπεια (Έφη) Καψοκεφάλου                                      Διονύσης Λέκκας


 
Νεότερη Παλαιότερη