Εκτός δημοτικής ομάδας ο Μουστόγιαννης!

Εκτός δημοτικής ομάδας μετά από απόφαση του δημάρχου κου Ζορμπά και ομόφωνη αποδοχή από τη δημοτική ομάδα τέθηκε ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης. Η σχετική ανακοίνωση αφήνει σημαντικές αιχμές καθώς κάνει λόγο για θέματα ηθικής, διαφάνειας και διαχείρισης δημοσίου χρήματος.  Είναι προφανές ότι τα γεγονότα έλαβαν χώρα αργά τη νύχτα όπως φαίνεται στην ανακοίνωση καθώς κι εμείς δεχθήκαμε τηλεφώνημα σε προχωρημένη ώρα που αφορούσε τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Η αναλυτική ανακοίνωση έχει ως εξής:




Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Αλέξης Μουστόγιαννης, ετέθη εκτός της Δημοτικής Ομάδας και της παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», μετά από απόφαση του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από την Δημοτική Ομάδα. Ο Δήμαρχος ζητά την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ.


Τα θέματα ηθικής και διαφάνειας καθώς και η διαχείριση του δημοσίου χρήματος για την παράταξή μας είναι μη διαπραγματεύσιμα.


Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Βασίλης Ζορμπάς
& επικεφαλής της παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημ/νία Δημ/σης: 11/07/2011, ώρα 00:28

 

Μια ταραχώδης σχέση από την εποχή του ποιος θα αναλάμβανε τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. φτάνει στο τέλος της; Θα επανέλθουμε σύντομα.


+++ 12:09


Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για σοβαρό ζήτημα οικονομικής φύσεως που ίσως φτάσει μέχρι την Περιφέρεια. Η όλη πάντως νυχτερινή κινητοποίηση δείχνει ότι πιθανώς να έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ σοβαρό διότι ποιος ο λόγος να γίνεται όλη αυτή η ιστορία μέσα στη νύχτα αντί για σήμερα το πρωί;


Υπό το πρίσμα αυτό αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον το αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο ενώ η όλη εξέλιξη ενδεχομένως να επισκιάσει και τον μεθαυριανό απολογισμό του Δημοτικού Έργου. Επίσης να προσθέσουμε ότι τα θέματα του πολιτισμού αποτελούν βασικό θέμα και της σημερινής ημερήσιας διάταξης.


 

Νεότερη Παλαιότερη