Επιτυχής η εκδήλωση του Συλλόγου για την ανέγερση του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων

Σε μια εποχή ισοπέδωσης των πάντων η κοινωνία μας αποδεικνύει ότι μπορεί να ανθίσταται. Και αξίζει πραγματικά να δώσουμε πολλά μπράβο. Το πρώτο στους αγιοπαρασκευιώτες (και όχι μόνο) που έδωσαν το παρόν στη μουσική εκδήλωση του Συλλόγου ανεγέρσεως του ιερού ναού των αγίων Αναργύρων στα Πευκάκια δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους τόσο στό έργο του Συλλόγου όσο και του πατρός Σταύρου Τρικαλιώτη.



Το 2ο μπράβο αξίζει τόσο στον πατέρα Σταύρο όσο και στο Γιάννη Αρβανιτάκη (πρόεδρο του Συλλόγου) και τα μέλη του Δ.Σ. που πραγματικά σχεδίασαν και εργάστηκαν εντατικά για μια άψογη (από όλες τις πλευρές) σπάνια μουσική βραδιά.


Το 3ο μπράβο αξίζει τόσο στο Γεράσιμο Ανδρεάτο που προσεφέρθη με τη μελωδική φωνή του να μας ταξιδέψει σε άλλους κόσμους και την ορχήστρα του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου που ξεσήκωσε τον κόσμο όσο και τον κο Μυζίθρα (τουριστικό γραφείο Megathlon, ΒΕΝΕΤΗΣ) που προσέφερε τα εύγευστα εδέσματα / ποτά της εκδήλωσης καθώς και το Δ.Σ. του Κολλεγίου που διέθεσαν το χώρο. Δίχως την προσφορά και τη συμμετοχή των παραπάνω η χθεσινή εξαιρετική βραδιά θα ήταν αδύνατη.



Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους διακρίναμε το Βασίλη Σαββίδη με τον Τάσο Μίχα από το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού, τον κο Μάρκου από το Σύλλογο Κοντοπεύκου, τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο, τον αντιδήμαρχο οικονομικών Γιώργο Παναγόπουλο και τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Κρητικίδη, Μιχάλη Γαβρά, Μανώλη Κωνσταντακόπουλο και Κώστα  Τσιαμπά.


Τόσο ο πατέρας Σταύρος όσο και ο Γιάννης Αρβανιτάκης δήλωσαν ευχαριστημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου καθώς επίσης και συγκινημένοι από τους ανθρώπους που συνέβαλαν αποφασιστικά για αυτή τη μουσική βραδιά.


Κλείνοντας να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οικοδεσπότες που μας υποδέχθηκαν θερμά υποχρεώνοντάς μας με τη φιλοξενία τους και να εκφράσουμε την πεποίθησή μας ότι με τέτοιους ανθρώπους μπροστάρηδες σε ευγενείς σκοπούς, το όνειρο της ανέγερσης του ναού θα γίνει πραγματικότητα.


Μαζίδης Στρατής

Νεότερη Παλαιότερη