Λήξη των μαθημάτων του χορευτικού του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

Μέσα σε μια άκρως καλοκαιρινή βραδιά ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού κάλεσε τα μέλη και τους γείτονες στο προαύλιο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου για να γιορτάσουνε την λήξη των μαθημάτων του χορευτικού και για να συγχαρούν μικρούς και μεγάλους για την συμμετοχή τους όπου φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.



Η βραδιά ξεκίνησε με χορούς και τραγούδια από τους μικρούς φίλους του Συλλόγου και συνεχίστηκε με τον γνωστό τραγουδιστή και φίλο του Συλλόγου Τάκη Κωνσταντακόπουλο ο οποίος ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες.


Αυτό πάντως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και προκάλεσε πολύ θετικά σχόλια είναι το μεγάλο ενδιαφέρον και το φιλότιμο που έδειξαν οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στην προτροπή του Συλλόγου ερχόντουσαν στην εκδήλωση φέρνοντας μαζί τους και από ένα κέρασμα με αποτέλεσμα να μην λείψει τίποτα από τον ωραίο μπουφέ που προσφέρθηκε. Επίσης, αξίζει  να σημειωθεί και η δυναμική παρουσία της νέας γενιάς που έδωσε και αυτή με την σειρά της το μήνυμα της αισιοδοξίας τόσο για το μέλλον του ίδιου του Συλλόγου αλλά και ολόκληρης της πόλης μας.



Η βραδιά έκλεισε με κλήρωση όπου δόθηκαν από τον Σύλλογο στους τυχερούς δώρα και με την ανανέωση του ραντεβού για τον καθιερωμένο «Εορτασμό της Γειτονιάς» που θα γίνει και φέτος τον Ιούλιο, κοντά στον εορτασμού της ενορίας του Προφήτη Ηλία.

Νεότερη Παλαιότερη