Επιστολή του καλλιτεχνικού διευθυντή των εργαστηρίων τέχνης

Προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των Εργαστηρίων Τέχνης και του Ωδείου και να τους δοθεί η δυνατότητα να εξακολουθήσουν να επιτελούν το πολιτιστικό τους έργο και να συνεχίσουν να αποτελούν φυτώριο καλλιτεχνικής δημιουργίας, η νέα Δημοτική Αρχή αποφάσισε να προβεί στις παρακάτω  ενέργειες :

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου 2011 ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) σε συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου θα ζητήσει από το ΑΣΕΠ την έγκριση 80 θέσεων καθηγητών.

Κανείς από εμάς τους δασκάλους των Εργαστηρίων όμως δεν μπορεί να πάρει μέρος στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Τέλος λοιπόν για τα Δημοτικά Εργαστήρια Τέχνης όπως τα γνωρίζεται έως σήμερα, με την βούληση της νέας ηγεσίας του Δήμου μας.

Τα Εργαστήρια Τέχνης με την γνωστή τους σύσταση και με τα προγράμματα που όλοι γνωρίζεται θα συνεχίσουν με άλλη μορφή,σε άλλους χώρους και πάντα στην Αγία Παρασκευή (το σχέδιο της διάλυσης των Δημοτικών Εργαστηρίων Τέχνης το μάθαμε από αλλού.Ο Δήμος δεν είχε την ευαισθησία ούτε τουλάχιστον να μας ενημερώσει για τις αληθινές προθέσεις του. Είχε όμως χρόνο να μας συκοφαντήσει και να μας διασύρει άδικα δημοσίως.)

Ας είναι!

Τάκης Κοζόκος γλύπτης -

Καλλιτεχνικός Διευθυντής Εργαστηρίων Τέχνης -

Επικ. Καθηγ. ΔΠΘ
Νεότερη Παλαιότερη