Πρωτοβουλία του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού για την ασφάλεια της περιοχής

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού για την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής όχι μόνο του Τσακού αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κος Βασίλειος Σαββίδης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Συλλόγου κο Τάσο Μίχα επισκέφθηκαν και ενημέρωσαν γραπτώς και προφορικώς τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος της πόλης μας κον Σταυρό Γεωργοπάνο και τον Διοικητή της Ασφάλειας κον Νικόλαο Οσταδημήτρη για τα συχνά φαινόμενα κλοπών που παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας. Αναλυτικά ανέφεραν:


Αξιότιμε κύριε Διοικητά,


Ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού δραστηριοποιείται στην Αγία Παρασκευή από το 2003 και έχει ως πρωταρχικό σκοπό την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων της γειτονιάς μας και των ανθρώπων που περιβάλλουν αυτή. Μέσα σε αυτό πλαίσιο κινείται και η παρούσα επιστολή η οποία θέλει να σας ενημερώσει για το παρακάτω πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε  σαν κάτοικοι αυτής της πόλης.


Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών περιστατικών κλοπών και διαρρήξεων στην γειτονιά μας πολλές φορές συνδυάζοντάς τα με επεισόδια βίας κατά ανυποψίαστων πολιτών. Το πρόβλημα γίνεται εντονότερο κάθε Παρασκευή όπου πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά και όπου έρχονται άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με την πόλη μας και τα οποία έχουν ως μοναδικό σκοπό την παραβίαση των ιδιωτικών μας χώρων.


Γνωστοποιώντας το πρόβλημα αυτό σε εσάς θα θέλαμε να σας ζητήσουμε την εντονότερη παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή γύρω από την λαϊκή αγορά* καθώς και την βραδινή πιο συχνή παρουσία  της συγκεκριμένης ομάδας στην γειτονιά μας.


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον που δείξατε και ευελπιστούμε στην αίσια έκβαση του συγκεκριμένου προβλήματος.


Μετά τιμής


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού


Πρόεδρος : Β. Σαββίδης


Γραμματέας: Αν. Μίχας


*Για την ενημέρωσή σας η λαϊκή αγορά πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή δια των οδών Μακεδονίας και Επτανήσου (εναλλάξ ανά εξάμηνο) στην περιοχή Τσακού - Ν Ζωής.

Νεότερη Παλαιότερη