Ειδική του Ράλλυ Ακρόπολις στην Αγία Παρασκευή;

Η ανώμαλη κατάσταση αρκετών οδοστρωμάτων -χάρη και στις έντονες βροχοπτώσεις κατά το τελευταίο διάστημα- έχει πλέον αρχίσει να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στους οδηγούς. Χθες είχαμε τις καθιζήσεις στην οδό Ρούμελης πριν την εκβολή της στην Επτανήσου σε ένα πολύ δύσκολο σημείο που καθιστά προβληματική τη διέλευση του.



Σήμερα οι καθιζήσεις συνεχίζονται στην οδό Κύπρου -για την οποία έχουμε κάνει αρκετές αναφορές εδώ και 1 περίπου χρόνο- με την κατάσταση στο οδόστρωμα να γίνεται πολύ δύσκολη.


Ο δήμαρχος κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις του Δ.Σ. έχει αναφέρει ότι τα συνεργεία θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες με το πέρας της περιόδου των βροχοπτώσεων ώστε η αποκατάσταση να είναι σωστή.


Για το θέμα όμως αυτό, έρχεται και μια άλλη παράμετρος παρατηρώντας καθιζήσεις και σε άλλους δρόμους (π.χ. Θάνου Σιώκου) σε σημεία στα οποία έχουν γίνει εργασίες από την εταιρεία φυσικού αερίου. Δυστυχώς οι προηγούμενες δημοτικές αρχές έφτιαξαν κάποιους δρόμους και λίγο μετά έλαβαν χώρα έργα για τη διέλευση του φυσικού αερίου. Μετά όμως μπαλώθηκαν πρόχειρα από την εταιρεία και σήμερα βλέπουμε τα αποτελέσματα σε όλη την πόλη.


.



Εμείς πάντως που εδώ και 25 χρόνια παρακολουθούμε το Ράλλυ Acropolis και είχαμε στενές επαφές με τους διοργανωτές προτείνουμε στην ΕΛΠΑ την εξέταση της ιδέας να συμπεριλάβει μια ειδική διαδρομή εντός Αγίας Παρασκευής.


Οι απαιτήσεις των δρόμων είναι σκληρές και μόνο οι ικανοί οδηγοί θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή! Σε αυτή την περίπτωση θα δηλώσω από τώρα συμμετοχή στον εθνικό μας αγώνα!


Μαζίδης Στρατής


Νεότερη Παλαιότερη