Δήλωση με νόημα της προέδρου των παιδικών σταθμών Έφης Καψοκεφάλου

Μετά από 4 1/2 μήνες λειτουργίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, με φανερή απογοήτευση διαπιστώσαμε, ότι ενώ επιλεχτήκαμε από τους συνδημότες μας να τους εκπροσωπήσουμε επάξια σε αυτό το συμβούλιο και να αγωνιζόμαστε για τη διαφύλαξη των θεσμών, τελικά ξοδεύουμε χρόνο πολύτιμο και δυνάμεις σε αντιδικίες, προσβλητικές εκφράσεις και προσωπικές επιθέσεις, με μοναδικό σκοπό τον πολιτικό εντυπωσιασμό και όχι φυσικά την προβολή της πολιτικής μας σκέψης και την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας (τακτική που είναι συνηθισμένη όταν υπάρχει πολυπληθές ακροατήριο).


Έτσι λοιπόν στο τελευταίο Συμβούλιο με πρωτοφανή καθυστέρηση λόγω «Καλλικράτη» και φορολογικών εκκρεμοτήτων, των πρώην ΙΒΣΑ και Κέντρου Παιδιού, ήρθε για έγκριση ο προϋπολογισμός του νέου Νομικού Προσώπου. Εκεί φάνηκε η διάθεση και πρόθεση της αντιπολίτευσης για προσωπικές προσβλητικές δήθεν ερωτο-απαντήσεις προς την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου.


Επέλεξα να μη δευτερολογήσω με λεπτομέρεια απαντώντας στις συνεχόμενες επιθέσεις, αναγνωρίζοντας στα πρόσωπα των παρισταμένων όρθιων συμπολιτών μας την απορία και ταλαιπωρία που υφίσταντο, ενώ κάποιοι σύμβουλοι την «αξιοποιούσαν» για δική τους προβολή και δημοσιότητα.


Με την ευκαιρία δηλώνω την πρόθεση μου, να εργασθώ, χωρίς κοκορομαχίες, πολιτικές αψιμαχίες και προσωπικές προσβολές, με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσω το Νομικό μας Πρόσωπο, κάτω από αυτές τις πραγματικά δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.


Μετά τιμής
Η Πρόεδρος ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.

Έφη Καψοκεφάλου
Νεότερη Παλαιότερη