Πιάσαμε το Μάη στα Πευκάκια!

Κάτοικοι από όλη την Αγία Παρασκευή ανταμώσαμε και πιάσαμε το Μάη σήμερα το πρωί στα Πευκάκια σε μια εξαιρετική εκδήλωση του τοπικού συλλόγου Κατοίκων "Αναγέννηση" στο δασύλλιο δίπλα στον ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων.


Αρχικά δόθηκε η εντύπωση πως οι καιρικές συνθήκες θα έπαιζαν το ρόλο τους. Όμως τελικά ο κόσμος έδωσε το παρόν στο ανοιξιάτικο ραντεβού με το Μάη ανταλλάσσοντας παράλληλα τις αναστάσιμες ευχές.



Η όλη εκδήλωση έλαβε χώρα κάτω από τους μουσικούς ήχους της ορχήστρας του Φώντα Τζανίνη, ο Σύλλογος προχώρησε σε ένα κέρασμα προς τους παρευρισκόμενους και γενικά ήταν μια όμορφη ευκαιρία να ξεφύγουμε έστω και λίγο από την καταθλιπτική καθημερινότητα. Επίσης υπήρχε λαχειοφόρος αγορά με τον τυχερό να κερδίζει μια τριήμερη απόδραση στην Πάρο. Ευτυχώς που σε αυτή την πόλη υπάρχουν ορισμένοι Σύλλογοι που πραγματικά παράγουν έργο θυμίζοντάς μας ότι υπάρχουν και άλλες πτυχές της ζωής.



Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και το Γιώργο Γεωργίου για τη σημερινή τους προσπάθεια καθώς ήταν φανερό πως είχαν καταβάλει μεγάλο κόπο. Ο κος Γεωργίου στο σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για το δασύλλιο, υπενθύμισε τις περυσινές κακόβουλες ενέργειες με στόχο τον εμπρησμό του, τόνισε την ανάγκη να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού ενώ κατήγγειλε ότι μετατρέπεται ενίοτε σε χώρο αγώνων ταχύτητας.



Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους διακρίναμε τον εφημέριο του ιερού ναού των Αγίων Αναργύρων, πατέρα Σταύρο Τρικαλιώτη, το Γιάννη Αρβανιτάκη, πρόεδρο του Συλλόγου για την ανέγερση του ναού, το  Βασίλη Σαββίδη με τον Τάσο Μίχα από το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού, τον κο Μάρκου από το Σύλλογο Κοντοπεύκου, τον πρώην δήμαρχο  και επικεφαλή της παράταξης "Μαζί για την Αγία Παρασκευή" Βασίλη Γιαννακόπουλο, τον αντιδήμαρχο οικονομικών κο Παναγόπουλο, τον πρόεδρο του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Αλέξανδρο Μουστόγιαννη, τους δημοτικούς συμβούλους Μιχάλη Γαβρά, Τίμο Κωστόπουλο, Κώστα Κρητικίδη και τον κο Σταθόπουλο, επικεφαλή της "Νίκης για την Αγία Παρασκευή".


Μαζίδης Στρατής

Νεότερη Παλαιότερη