Μια ευχάριστη έκπληξη στη Στέγη Γερόντων

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα όσους συνέβη να βρεθούμε στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου και τη Στέγη Γερόντων Αγίας Παρασκευής καθώς υπήρξε συνάντηση μελών του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού με τον προϊστάμενο του ιδρύματος, πατέρα Κωνσταντίνο Κουνάλη.


Στον πατέρα παραδόθηκαν τα κέρδη από την πρόσφατη εκδήλωση του Συλλόγου στη γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα της πόλης "ο Κορομηλάς". Ο πατήρ Κωνσταντίνος εξήρε το έργο του Συλλόγου και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την αντιπροσωπεία του για το γεγονός ότι στέκεται αρογός στο μεγάλο έργο που συντελείται προς όφελος των συνανθρώπων μας. Αντίστοιχα και τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν για ακόμη μια φορά τη συμπαράστασή τους στον πατέρα Κωνσταντίνο και δηλώνοντας ότι ο Σύλλογος και η "Αλληλεγγύη" θα είναι πάντα εδώ για τη Στέγη σε ότι χρειαστεί.


Την αντιπροσωπεία του Συλλόγου αποτελούσαν, ο δραστήριος πρόεδρός του Βασίλης Σαββίδης, ο Τάσος Μίχας, η Σταυρούλα Ζουμή καθώς επίσης και η κα Μουσίου η οποία σύμφωνα με το ακούραστο κορίτσι μας (γιατί εμείς έτσι επιμένουμε να τη βλέπουμε) Κίκη Νεστορίδου συνέβαλλε κι αυτή όσο κανείς για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.


Μπράβο λοιπόν για άλλη μια φορά στην τοπική κοινωνία καθώς επιμένει να αντιστέκεται σε μια εποχή κατά την οποία τα πάντα σαρώνονται και ισοπεδώνονται. Μολονότι το έχουμε τονίσει κατά το παρελθόν, αισθανόμαστε την ανάγκη να το επαναλάβουμε μια φορά ακόμη. Είναι πολύ τυχερή η γειτονιά του Τσακού που διαθέτει ένα τέτοιο Σύλλογο με τόσο εξαιρετικούς ανθρώπους στις τάξεις του. Η βασικότερη προσφορά του δεν είναι τόσο το περιεχόμενο και ο στόχος των δράσεών τους, όσο τα ιδανικά και η ποιότητα ορισμένων ανθρώπων που για εμάς τα νεώτερα μέλη του αποτελούν πυξίδα / οδηγό για το δύσκολο μέλλον.


Επί τη ευκαιρία να προσθέσουμε ότι το Agiaparaskevi-guide.gr και η ομάδα "Αλληλεγγύη" του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού  συζητούμε μια ακόμη κοινή εκδήλωση στο προσεχές διάστημα και ελπίζουμε σύντομα να είμαστε σε θέση να σας πούμε περισσότερα.


Μαζίδης Στρατής

Νεότερη Παλαιότερη