Έπεσε και το δεύτερο ξερό πεύκο στην Τερψιθέας

Έπεσε και το δεύτερο ξερό πεύκο που βρισκόταν στο οικόπεδο που ανήκει στο υπουργείο Γεωργίας επί της Τερψιθέας 39. Για όσους θυμούνται οι περίοικοι είχαν επικοινωνήσει μαζί μας προ μηνός μήπως και κάποιος αρμόδιος ενδιαφερθεί για την κοπή του καθώς το πρώτο είχε ήδη πέσει μέσα στις γιορτές. Για άλλη μια φορά μας ευνόησε η συγκυρία όπως λένε οι ίδιοι και το δεύτερο πεύκο έπεσε και αυτό εντός του οικοπέδου.


Αυτοί τουλάχιστον ησύχασαν την ίδια ώρα τα δύο ξερά πεύκα επί της 28ης Οκτωβρίου αναμένουν την επόμενη βροχή για να πέσουν . Τα δύο κολλητά ξερά πεύκα λόγω της χιονόπτωσης, του αέρα και του βάρους των σπασμένων κλαδιών έχουν πάρει ήδη μια κλίση κοντά στις 30 μοίρες απειλώντας να ξηλώσουν κολώνες της ΔΕΗ, να προκληθεί πυρκαγιά και να σκοτωθεί κάποιος ανυποψίαστος. Επίσης σύμφωνα με αναγνώστες μας, υπάρχουν περίοικοι οι οποίοι έχουν ήδη καλέσει το δήμο εκφράζοντας την ανησυχία τους τις ημέρες της κακοκαιρίας και τους δήλωσαν ότι είναι ένημεροι.


Επιπρόσθετα σε επικοινωνία μας με τους ενοίκους μας ενημέρωσαν ότι ο διαχειριστής έχει ήδη αποτανθεί στο δήμο αρκετές φορές αλλά δίχως αποτέλεσμα. Εγκλωβισμένοι σε νόμους και διατάξεις περιμένουμε στωικά να πέσουν και τα δύο πεύκα παρακαλώντας να είναι νύχτα, να μην περνά κανείς από το σημείο και να μην προξενήσουν ζημιές, πράγμα απίθανο. Το μόνο που ξέρουμε, είναι πως οι γόρδιοι δεσμοί κόβονται συνήθως με ένα τρόπο, απλό και αποτελεσματικό.


 
Νεότερη Παλαιότερη