Αρκετή ανησυχία προκαλεί στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής η αύξηση της εγκληματικότητας

Αρκετή ανησυχία προκαλεί στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής η αύξηση της εγκληματικότητας και των παραβατικών συμπεριφορών το τελευταίο διάστημα.


Πριν από λίγο καιρό όπως θυμάστε είχαμε τη διάρρηξη σχεδόν όλων των καταστημάτων της κεντρικής πλατείας. Πέρα όμως από αυτό δεν είναι λίγα τα κρούσματα στην περιοχή Γιαβάση - Αιγαίου Πελάγους όπου οι ιδιοκτήτες βρίσκουν τα Ι.Χ. τους με σπασμένα τζάμια ή παρμπρίζ και μάλιστα πολλές φορές δίχως να λείπει από το εσωτερικό του αυτοκινήτου το παραμικρό. Το γεγονός αυτό έχει προβληματίσει τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δίνουν διάφορες ερμηνείες ως προς το τι μπορεί να συμβαίνει.


Επίσης χθες βράδυ γύρω στις 20:00 σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στο super market Bazaar στη Γιαβάση. Η ώρα της επίθεσης καθώς ακόμη κυκλοφορεί κόσμος, μαθητές βρίσκονται στα φροντιστήρια, ενώ το κατάστημα βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία δε φαίνεται να προβλημάτισε τους δράστες.


Ενώ σύμφωνα με αναγνώστριά μας κρούσμα με αυτοκίνητα είχαμε και στην όδο Ανθέων. Τα συμβάντα έγινε απο τις 9 το πρωί έως τις 1.οο το μεσημέρι, τη στιγμή που η οδός Ανθέων είναι ένας δρόμος που χρησιμοποιούν τόσο τα Ι.Χ. όσο και οι πεζοί για να βγουν στην αγίου Ιωάννου.


Είναι φανερό ότι σε μια πόλη 100.000 δε φτάνει ένα αστυνομικό τμήμα του οποίου μάλιστα οι αρμοδιότητες ξεπερνούν τα  ήδη  εκτεταμένα γεωγραφικά όρια του δήμου μας.

Νεότερη Παλαιότερη