Δεν είναι πια ΜΑΖΙ ο Γιάννης Γουργούλης!

Μόλις ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γουργούλης από τη δημοτική παράταξη "Μαζί για την Αγία Παρασκευή" και μάλιστα σε βαρύ και έντονο κλίμα όπως λένε οι πρώτες και έγκυρες πληροφορίες μας μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει αυτή τη στιγμή. Είναι γεγονός ότι ο πρώην αντιδήμαρχος των οικονομικών υπηρεσιών είχε τάσεις διαφοροποίησης και αμφισβήτησης του επικεφαλής Βασίλη Γιαννακόπουλου, πλην όμως τον τελευταίο καιρό φαινόταν ότι είχε χαμηλώσει τους τόνους . Φτάσαμε λοιπόν στην οριστικοποίηση ενός διαζυγίου το οποίο είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι για όσους γνωρίζουν αλλά τελικά δεν έλαβε χώρα πριν τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.


Επίσης λίγο πριν την αλλαγή της δημοτικής αρχής (αρχές Δεκέμβρη) ο τότε δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος τον είχε παύσει από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου όπως μπορείτε να δείτε στην τότε ανάρτησή μας.


Αδιαμφισβήτητα μεγάλη απώλεια αφού ο Γιάννης Γουργούλης ήταν πρώτος και με διαφορά σε σταυρούς αλλά και γιατί ακριβώς μια τέτοια αποχώρηση ενέχει τη σημασία της...

Νεότερη Παλαιότερη