Μια όμορφη εκδήλωση από την Αναγέννηση

Μια  όμορφη εκδήλωση παρακολούθησαν σήμερα όσοι παραβρέθηκαν στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής από τον τοπικό Σύλλογο Κατοίκων η "Αναγέννηση" για την κοπή της πίτας. Όπως και στους άλλους Συλλόγους έτσι και σήμερα την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Γεωργίου αναφερόμενος τόσο στο έργο της Αναγέννησης όσο και στα προβλήματα της γειτονιάς των Πευκακίων. Στη συνέχεια υπήρξε μια σύντομη τοποθέτηση τόσο του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά όσο και των Βασίλη Γιαννακόπουλου, Γιάννη Σταθόπουλου, Ανδρέα Γκιζιώτη και Κώστα Κουβόπουλου. Στη συνέχεια υπήρξε παρουσίαση του λευκώματος με σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την πορεία των Πευκακίων και την εξέλιξή τους στο πέρασμα των χρόνων.


Τα θετικά στοιχεία της σημερινής εκδήλωσης είναι δύο:


- το πρώτο η ανταπόκριση του κόσμου που γέμισε πραγματικά την αίθουσα του 9ου δημοτικού δείχνοντας ότι ο Σύλλογος έχει πετύχει την αναγνώριση της προσφοράς του από τους κατοίκους της περιοχής.


- το δεύτερο ότι στους παρευρισκομένους η πλειοψηφία (πάνω από το 50%) ήταν άτομα νέα και αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα τόσο για την Αναγέννηση όσο και για τους άλλους Συλλόγους της πόλης μας. Η ενασχόληση / δραστηριοποίηση των ανθρώπων σε εξωραϊστικούς Συλλόγους βοηθά τα μέγιστα στην ανάπτυξη των γειτονιών όπου ο καθένας δραστηριοποιείται.


Επίσης στο χώρο της εκδήλωσης φιλοξενήθηκε  Εκθεση Ζωγραφικής της Αγιοπαρασκευιώτισσας Ζωγράφου Καίτης Στρατάκου  με έργα  εμπνευσμένα από το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Νεότερη Παλαιότερη